Ο Κυριάκος Κόκκινος στη δικτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης

220

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου και εν όψει της Εθνικής μας Γιορτής , η εκπομπή ”ΛΑΣΠΗ”, φιλοξένησε από τις 18.00 ως 20.00, τρεις Εφέδρους από το σώμα των Καταδρομών , των Βατραχανθρώπων και των Αλεξιπτωτιστών. Δείτε και ακούστε την ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα όπως το Νόημα της 28ης Οκτωβρίου, η Φιλοπατρία και η κρίση, η Ιστορική γνώση κι εκπαίδευση, γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά ζητήματα και γενικότερα ακούστε για το ρόλο των Ελληνικής Εφεδρείας σήμερα και πάντα.
Ευγένιος Χριστοδούλου έφεδρος Αλεξιπτωτιστής, Παναγιώτης Αφάλης, έφεδρος καταδρομέας, Πρόεδρος Κομμάντος 74 , τέως Επιθεωρητής-Ελεγκτής δημόσιας Διοίκησης και Κυριάκος Κόκκινος, έφεδρος βατραχάνθρωπος-Αλεξιπτωτιστής, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων και Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΕΣΥ, συζητούν στο μοναδικό web/cam ράδιο της Νέας Σμύρνης (www.nstv.gr/radiostring).

Δείτε όλα τα βίντεο στο κανάλι μου στο you tube.Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!