Αρχική Γενικά Θέματα Τα βρήκαν στο ΕΚΑΣ, παραμένουν τα μέτωπα σε ΑΔΜΗΕ – Μισθολόγια

Τα βρήκαν στο ΕΚΑΣ, παραμένουν τα μέτωπα σε ΑΔΜΗΕ – Μισθολόγια

367

Τα βρήκαν στο ΕΚΑΣ, παραμένουν  τα μέτωπα σε ΑΔΜΗΕ - Μισθολόγια

Σύγκλιση σημειώθηκε στο πεδίο του ΕΚΑΣ μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών, αλλά παραμένουν ανοικτά τα υπόλοιπα μέτωπα, ενώ και νέοι “αστερίσκοι” αποκαλύπτονται.  Επιχειρείται να υπάρξει νέα τηλεδιαπραγμάτευση αύριο ή την Πέμπτη, ενδεχομένως και σε επίπεδο EWG, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται η κατάθεση τροποποιητικού εφαρμοστικού το ίδιο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται αντιπρόταση των θεσμών σε νέα ελληνική συμβιβαστική λύση για το θέμα των κόκκινων δανείων με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Ωστόσο, στο πεδίο των υπολοίπων “αστερίσκων” της υποδόσης των 7,5 δισ. ευρώ φέρεται να προστίθενται και  νέα μέτωπα:  για τον ΑΔΜΗΕ, τα ειδικά μισθολόγια και άλλα πεδία, στα οποία συνεχίζεται

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!