Ο «βιασμός» της κινδυνεύει να της γίνει μπούμερανγκ!

374
δικαστηριο

Kατηγορούμενη από κατήγορος, κινδυνεύει να βρεθεί η 25χρονη Σουηδέζα, που κατήγγειλε για βιασμό έναν 24χρονο, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του και την

προσαγωγή του τον Ιούνιο του 2015 ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου!
Ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους, μετά την απολογία του, αφού δεν επιβεβαιώθηκαν τα όσα κατήγγειλε σε βάρος του η 25χρονη, ενώ επιπλέον από ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε δεν προέκυψε η διάπραξη βιασμού.
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, με βούλευμα που εξέδωσε έκρινε ομοίως ότι δεν θα πρέπει να γίνει κατηγορία σε βάρος του 24χρονου, ενώ σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της προανάκρισης η εμφανιζόμενη ως θύμα είχε καταθέσει ότι είναι ασφαλισμένη και για το ενδεχόμενο βιασμού!
Το πρωί της 1ης Ιουνίου 2015 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ενημερώθηκαν ότι σε ξενοδοχείο της οδού Γ. Γρίβα, έχει ακινητοποιηθεί ένας αλλοδαπός, που καταγγέλθηκε για βιασμό.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο ξενοδοχείο και προσήγαγαν τον 24χρονο, ο οποίος είχε ακινητοποιηθεί από οικείο πρόσωπο της φερόμενης ως θύματος.
Η Σουηδέζα, που εργαζόταν από τις αρχές του Μαΐου σε pool bar ξενοδοχείου, την 03:30 ώρα της 1ης Ιουνίου 2015, ενώ είχε σχολάσει, επιστρέφοντας πεζή στο ξενοδοχείο της, διαπίστωσε ότι την ακολουθούσε μέχρι και την είσοδο το ανωτέρω άτομο, το οποίο φορούσε μόνο εσώρουχο και κάλτσες και κρατούσε μια μπλούζα στο χέρι.
Η 25χρονη ανέβηκε στο δωμάτιό της και χτύπησε την πόρτα για να ξυπνήσει τη συγκάτοικό της, επειδή δεν είχε κλειδί.
Η συγκάτοικός της ξύπνησε και την ενημέρωσε σχετικά, ζητώντας της να την βοηθήσει να απομακρύνει τον 24χρονο από το ξενοδοχείο.
Όπως ισχυρίστηκε, επειδή την ξύπνησε, δεν καταλάβαινε τι της έλεγε. Τότε, κατέβηκε μόνη της κάτω και ζήτησε από τον 24χρονο να φύγει, να πάει να κοιμηθεί, επειδή δεν μπορούσε να μείνει στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε η ίδια και τον έσπρωξε.
Εκείνος, όπως υποστηρίζει, την άρπαξε από το χέρι και την έσυρε στην τουαλέτα, που βρίσκεται στο ισόγειο. Τον έσπρωξε για να φύγει και τότε την έπιασε ξανά, της κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και ήλθε σε εξώγαμη συνουσία μαζί της.
Τον έσπρωξε ξανά, άρπαξε την μπλούζα του, την οποία είχε ρίξει στο πάτωμα και ανέβηκε ξανά στο δωμάτιο της, κλείνοντας την πόρτα και λέγοντας στη συγκάτοικο της, να κλειδώσει.
Ο 24χρονος απολογούμενος κατέθεσε ότι τις πρωινές ώρες της 1ης Ιουνίου 2015 διασκέδαζε στο μπαρ «GRABANA GRUS» στην οδό Ορφανίδου.
Είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ και η παρέα των φίλων του του ζήτησε να πάει στο ξενοδοχείο για να κοιμηθεί γιατί ήταν μεθυσμένος. Όπως υποστήριξε, ενώ περπατούσε στο δρόμο, έξω από το κατάστημα, μια κοπέλα, την οποία δεν είχε ξαναδεί, τον έπιασε αγκαζέ και άρχισαν να περπατούν.
Πήγαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε και  όπως είπε, τον οδήγησε στην τουαλέτα του ισογείου, όπου έκαναν έρωτα με την θέλησή της.
Δεν χρησιμοποίησε προφύλαξη και δεν εκσπερμάτισε, επειδή ήταν πολύ μεθυσμένος. Γι’ αυτό το λόγο, όπως ισχυρίστηκε, τον αποχαιρέτησε και πήγε στο δωμάτιό της. Επειδή δεν ήξερε πώς θα πάει στο ξενοδοχείο, στο οποίο διέμενε, την ακολούθησε ως την πόρτα της και άρχισε να κτυπάει για να μπει μέσα. Δεν του άνοιξε και ήλθε στο σημείο ένας φίλος της, που τον έπιασε. Πηγή:www.dimokratiki.gr