Χίος: Δυο χρόνια φυλακή για 14 διαρρήξεις οχημάτων

203
Χίος: Δυο χρόνια φυλακή για 14 διαρρήξεις οχημάτων

Ο 32χρονος Έλληνας είχε συλληφθεί παλιότερα για την υπόθεση της συμμορίας «Locos» που εμπλεκόταν σε διακίνηση ναρκωτικών στο νησί

Στα «μαλακά» έπεσε ένας νεαρός που ρήμαξε μέσα σε δυο 24ωρα τα σταθμευμένα οχήματα στην πόλη της Χίου. Το Αυτόφωρο δέχθηκε ως ελαφρυντικά ότι βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος και ναρκωτικών και του επέβαλε ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Ο 32χρονος Έλληνας είχε συλληφθεί παλιότερα για την υπόθεση της συμμορίας «Locos» που εμπλεκόταν σε διακίνηση ναρκωτικών στο νησί. Έτσι, εκτός από τις κάμερες ασφαλείας που τον κατέγραψαν, τον «πρόδωσαν» και τα αποτυπώματα που άφησε στα συνολικά 14 αυτοκίνητα τα οποία διέρρηξε την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή, σπάζοντας τα τζάμια τους και κλέβοντας μικροποσά και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών τους.

Έτσι, εντοπίστηκε εύκολα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου που του άσκησε δίωξη για κλοπές και διακεκριμένες φθορές. Με αυτές τις κατηγορίες παραπέμφθηκε να δικαστεί, αλλά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

PROTOTHEMA