«Ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους είναι ζωντανός» ανακοίνωσε το αμερικανικό Πεντάγωνο

126

«Αν μας δοθεί η ευκαιρία, θα τον οδηγήσουμε ενώπιον της δικαιοσύνης, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του», τόνισε ο Πίτερ Κουκ

«Ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκνταντί είναι ζωντανός» ανακοίνωσε το αμερικανικό Πεντάγωνο, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους να έχει χάσει τη ζωή του σε πρόσφατο βομβαρδισμό.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, είχε διανείμει την πληφορορία, ότι ο αλ Μπαγκνταντί είχε χάσει τη ζωή του μετά από μεγάλο βομβαρδισμό στην περιοχή που βρισκόταν το καταφύγιό του.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να εντοπίσουμε και καταγράψουμε τις κινήσεις του», δήλωσε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου, Πίτερ Κουκ, συμπληρώνοντας πως «ο αλ Μπαγκνταντί είναι ζωντανός και εξακολουθεί να ηγείται».

«Αν μας δοθεί η ευκαιρία, θα τον οδηγήσουμε ενώπιον της δικαιοσύνης, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του», πρόσθεσε ο Πίτερ Κουκ, σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει το κλίμα που επικρατεί στην αμερικανική ηγεσία για τη διεθνή τρομοκρατία.

PROTOTHEMA

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!