Ζητείται η προστασία των τραπεζικών στελεχών για τα επιχειρηματικά «κόκκινα» δάνεια

404

Κατά τη συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης  Σταύρου Κοντονή με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών συζητήθηκαν ζητήματα της αρμοδιότητας του υπουργού Δικαιοσύνης, εν όψει των επικείμενων νομοθετικών ρυθμίσεων που προωθεί η κυβέρνηση

Η προστασία των τραπεζικών στελεχών στις περιπτώσεις αναδιάρθρωσης των κόκκινων δανείων των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων, ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν σήμερα κατά τη συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Κοντονής συναντήθηκε σήμερα με μέλη του προεδρείου της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Κατά την συνάντηση αυτή, συζητήθηκαν ζητήματα της αρμοδιότητας του υπουργού Δικαιοσύνης, εν όψει των επικείμενων νομοθετικών ρυθμίσεων που προωθεί η κυβέρνηση.

Μεταξύ των ζητημάτων που τέθηκαν στο τραπέζι της σημερινής συνάντησης ήταν -σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης- η προστασία των  τραπεζικών στελεχών στις περιπτώσεις αναδιάρθρωσης των κόκκινων δανείων των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων.

 
PROTOTHEMA