Οι απαράδεκτες διαφημίσεις με τα υποσυνείδητα μηνύματα συνεχίζονται! Διαμαρτυρηθείτε οι εγρηγορούντες!!!

1403

Τις τελευταίες ημέρες προβάλλεται η νέα διαφήμιση της Εθνικής Τράπεζας για ένα νέο τρόπο πληρωμής το I-Pay.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά τί δουλειά έχει ο κύριος Μηνάς στο τέλος της διαφήμισης, μία φυσιογνωμία, σαν τον Άγιο Βασίλειο, να χαιρετά με το γνωστό αποκρυφιστικό, σκοτεινό χαιρετισμό;

Έχουμε κουραστεί με την καθημερινή οικονομική πίεση, αλλά το έχουμε ξαναπεί ότι ο αγώνας είναι πρώτα απ’ όλα πνευματικός και δεν δικαιολογεί αδιαφορία ή αμέλεια, ιδίως όταν επιχειρείται η άλωση του πνευματικού κάστρου καθενός μας με τέτοιους έμμεσους τρόπους πλύσης εγκεφάλου, προπαγάνδας και υποσυνείδητων μηνυμάτων.

Το video εδώ!

Στείλτε μήνυμα διαμαρτυρία για τα απαράδεκτα αυτά και αντιχριστιανικά μηνύματα, που τα περνούν ως αθώους χαιρετισμούς! Να θυμάστε ότι έτσι μετρούν την ετοιμότητα και τη δύναμη αντίστασης της κοινωνίας. Μην αδιαφορείτε.

Διαμαρτυρηθείτε στο e-mail παραπόνων της ΕΤΕ (contact.center@nbg.gr), ώστε να αλλάξει η διαφήμισή της:

Ένα υπόδειγμα τέτοιου μηνύματος:

“Είδα στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο τη νέα σας διαφήμιση για το I-Pay. Η διαφήμισή σας στο τέλος δείχνει ένα γεράκο να χαιρετά με ένα τρόπο, που έχει συνδεθεί με αντιχριστιανικές και σκοτεινές εν γένει πρακτικές και ιδέες, κάτι που συνιστά υποσυνείδητο μήνυμα και επομένως μη αποδεκτή πρακτική διαφήμισης , ενώ συγκρούεται με τις αντιλήψεις περί ηθικής της Ορθοδοξίας. Είμαι βέβαιος ότι γίνεται εν αγνοία της τραπέζης, η οποία ωστόσο πιστεύω ότι οφείλει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα, αλλάζοντας έστω το τελευταίο αυτό τμήμα της διαφήμισης”.