Η Μόρφου είναι αναπόσπαστο κομμάτι των κατεχομένων, λέει ο «πρωθυπουργός»

151
Η κατεχόμενη Μόρφου είναι έδαφος των κατεχομένων “αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της και είναι πολύ σημαντική περιοχή για τους Τ/κ” είπε ο “πρωθυπουργός” Χουσεϊν Οζγκιουργιούν.
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε ομιλία του κατά την τελετή τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου για το “νοσοκομείο” στην κατεχόμενη Μόρφου είπε ότι πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι το θέμα της επιστροφής της Μόρφου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι όποιες δηλώσεις και αναφορές γίνονται επί του θέματος δημιουργούν ασταθή κατάσταση για την περιοχή και ότι δεν είναι έχουν να κάνουξν με την πραγματικότητα.
Αναφέρθηκε ακόμα στις δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη σε ε/κ εφημερίδα (συνέντευξη στον Φιλελεύθερο) σχετικά με το ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η εξίσωση μειοψηφίας και πλειοψηφίας και είπε ότι τέτοιου είδους δηλώσεις δείχνουν ότι ο κ. Αναστασιάδης συμμερίζεται τις θέσεις του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου.
Ο κ. Οζγκιουργιούν διερωτήθηκε ακόμα πως μπορεί η ε/κ πλευρά να μιλά για μη ίση μεταχείριση στο θέμα της εκ περιτροπής προεδρίας την στιγμή που η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ ίσα και όμοια με τις άλλες χώρες, όπως είναι την Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία.
“Είναι ίση σε πληθυσμό με τις χώρες αυτές;” διερωτήθηκε ο “πρωθυπουργός”.
Αν η ε/κ και ελληνική πλευρά δεν αλλάξει τη συμπεριφορά της τότε δεν είναι δυνατή η εξεύρεση ομόσπονδης λύσης, σύμφωνα με τον κ. Οζγκιουργκιούν ο οποίος είπε ακόμα ότι, μέχρι στιγμής δείγματα καλής θέλησης μόνο η τ/κ πλευρά έχει δείξει και ότι η ευθύνη της μη λύσης επιβαρύνει την ε/κ πλευρά.
 
Newsbomb.com
Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!