Ο Δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων Κυριάκος Κόκκινος με το ΔΣ του ΣΕΒ στη ΔΥΚ για την όρκιση του 185ου Σχολείου ΥΚΤ

4766

Με τον ΑΓΕΕΘΑ, τον Αρχηγό Στόλου και το Διοικητή της ΔΥΚ!!! Παλληκάρια, παλιά και νέα, πάντα ΕΝΑ!

 

Την Τετάρτη 07 Ιουνίου 2017, μετά από 28 χρόνια επέστρεψα στη ΔΥΚ για ένα σύντομο προσκύνημα στον τόπο της “άνδρωσής” μου, όπως θεωρώ έκτοτε, μετά το 1989, που ολοκλήρωσα το 102ο σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφέων, την εκπαίδευσή μου ως ΟΥΚ! Με φίλους μου, μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, (Ποζίδης Χρήστος Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Λάμπρου Αθανάσιος Γεν. Γραμματέας, Μούρτης Νικόλαος Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας, Αλυσανδράτος Δημήτριος Ταμίας, Λερούτσος Αθανάσιος, Φραγκιαδάκης Γεώργιος, Μιχαηλίδης Σταύρος και Μπαλάφας Δημήτριος, από το ιστορικό 4ο σχολείο ΥΚΤ οι δύο τελευταίοι και ο γράφων, ως Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ) επισκεφθήκαμε την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, καλεσμένοι από τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ για να παρευρεθούμε στην Τελετή Απονομής Πτυχίων των Αποφοίτων του 185ου Σχολείου Υποβρύχιων Καταστροφών.
Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ.


Την απονομή πραγματοποίησε ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.
Ολοκληρώθηκε έτσι, η 7 μηνη και πλέον εξαιρετικά απαιτητική και θα πω συγκλονιστική προσπάθεια των 9 νέων συναδέλφων, που αποφοίτησαν με επιτυχία, από το 185ο Σχολείο Υποβρύχιων Καταστροφών.
Τους ευχόμαστε το Καλώς Ορίσατε στην οικογένεια των ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ. Είναι μεγάλη τιμή όλων μας να αποτελούμε ένα άρρηκτο κρίκο στη μεγάλη αυτή αλυσίδα των Επίλεκτων αυτών Ελλήνων Μαχητών, που πάντα βαστάμε ψηλά τη Σημαία της Πατρίδας και των Ιδανικών μας! Εύγε και στη Διοίκηση, στους Εκπαιδευτές και στους Γονείς για το θαυμάσιο έργο όλων! Είμαστε περήφανοι!!!
Οι φωτογραφίες όλες του φίλου Νικολάου Μούρτη.

 

  

Τρόπαιο του 2ου ΠΠ από τις Φλέβες!!!

Στιγμιότυπο της εκπαίδευσης του 185 σχλ ΥΚΤ!!!Τ

ΟΥΥΥΚ…                                   Κάποιοι πηδούν αλλιώς ….

Με το φίλο Αρχηγό Στόλου και το Διοικητή της ΔΥΚ!!! Παλληκάρια, παλιά και νέα, πάντα ΕΝΑ!

  

Η μοναδική δύναμη της ομάδων των ΟΥΚ! Μαθητές και εκπαιδευτές, όλοι στο νερό. Μια παράδοση , που διαρκεί. Μόνο όσοι το έχουν περάσει, ξέρουν τί θα πει!!!