Στη φυλακή για ξυλοδαρμό ταξιτζή

182

Tην ποινή της φυλάκισης των έξι μηνών έκρινε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ως την πλέον αρμόζουσα για την περίπτωση του 25χρονου ο οποίος βρέθηκε ένοχος για υπόθεση επίθεσης και ξυλοδαρμού οδηγού ταξί. 

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα πριν την εμπλοκή του κατηγορουμένου στο τριπλό θανατηφόρο της 27ης Μαΐου στα Κάτω Πολεμίδια όπου έχασαν τη ζωή τους οι Ανδρέας Γιασεμή, 32 ετών, Δημήτρης Σάββα, επίσης 32 ετών, και Παναγιώτης Στεφάνου, 26 χρόνων.

Tο Δικαστήριο, ενώπιον του οποίου εκδικαζόταν η υπόθεση, βρήκε χθες ένοχο τον 25χρονο σε δυο κατηγορίες που αφορούν επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και δημόσια εξύβριση.

Στην επιβολή της ποινής, το Δικαστήριο, αφού εξέτασε το σύνολο  των γεγονότων που τέθηκαν ενώπιόν του, τόνισε ιδιαίτερα τη σοβαρότητα των αδικημάτων και την αναγκαιότητα για επιβολή αυστηρών αποτρεπτικών ποινών.

Παρών στο Δικαστήριο ήταν και ο παραπονούμενος ο οποίος δήλωσε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι έχει συγχωρέσει τον κατηγορούμενο για τις πράξεις του, μετά που ο τελευταίος του εξέφρασε την απολογία του.

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία 54χρονος οδηγός ταξί. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ενώ οδηγούσε το ταξί αυτοκίνητό του στην οδό Γεωργίου Α΄ στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος έχοντας συνεπιβάτες δυο ακόμη πρόσωπα και το οποίο κινείτο με πολύ χαμηλή ταχύτητα και του κόρναρε.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ο 25χρονος του ανέκοψε τον δρόμο με το αυτοκίνητό του και αφού τον εξύβρισε, του επιτέθηκε κτυπώντας τον με τις γροθιές, στο πρόσωπο και στο κεφάλι, και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.