Ο Κυριάκος Κόκκινος με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων στο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ ανάπαυσης των ψυχών, των Πεσόντων Ιερολοχιτών και Καταδρομέων, στο Hρώο των ΛΟΚ στο Καβούρι !

1088
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 03 Ιουνίου 2018, το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ ανάπαυσης των ψυχών, των Πεσόντων Ιερολοχιτών και Καταδρομέων, στους αγώνες της Πατρίδας, στο Hρώο των ΛΟΚ στο Καβούρι Αττικής.
H τελετή έχει καθιερωθεί από τον ιδρυτή των Ειδικών Δυνάμεων, Υποστράτηγο Ανδρέα Καλλίνσκη, πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μέριμνα της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ και έλαβε χώρα παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, Βουλευτών της Περιφέρειας Αττικής, του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Κενεβέζου, οτου Δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, επίτιμων Αρχηγών ΓΕΣ και ΓΕΝ, ανωτάτων στελεχών του στρατεύματος, του Πρωτοσύγγελου της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας Ελληνικού Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, παλαιών Ιερολοχιτών και Καταδρομέων, αντιπροσωπείας στελεχών, Ενώσεων Αποστράτων και Εφέδρων, μεταξύ των οποίων και πολυπληθούς αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων και πλήθους κόσμου.
Εύχομαι ποτέ να μην χρειαστεί πάλι οι Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού να αγωνιστούν κατά αδελφών για την προστασία της ελευθερίας του Έθνους και τα μαθήματα από τα δράματα του παρελθόντος να τυπωθούν γερά στη συλλογική μας μνήμη προς αποφυγή ανάλογων εγκληματικών σφαλμάτων εμφυλίων διαμαχών , όσο και αναζήτησης της διασφάλισης της ελευθερίας και ευημερίας μας σε έξωθεν “υψηλές προστασίες”, που υποτάσσουν τα εθνικά συμφέροντα στα συμφέροντα ξένων!!!