Προβληματικό το πιστοποιητικό του Αρ. Φλώρου από τον Ευαγγελισμό

423

Προβληματικές είναι οι ιατρικές «γνωματεύσεις» της αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου, όπως προκύπτουν από σχετικό έγγραφο του Ευαγγελισμού και συγκεκριμένα της διοικήτριας του Ευαγγελισμού Π. Γκουλάκη – Μητσάκη, που έχει στη διάθεση του το Documento.

Στην ιστοσελίδα του documentonews.gr αναρτείται το σχετικό έγγραφο, στο οποίο η γιατρός που υπέγραψε τη γνωμάτευση δεν υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στον Ευαγγελισμό, ιατρός κλάδου ΕΣΥ, με αποτέλεσμα η σφραγίδα της να είναι «ανυπόστατη».

Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πήγές, δεν υπήρξε καμία υπογραφή του επιστημονικά υπεύθυνου «Εργαστηρίου Μελέτης Υπνου» ή του καθηγητή της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας. Τα αποτελέσματα της μελέτης δεν συνοδεύονται από το θεραπευτικό κομμάτι της μελέτης c-pap, απαραίτητο σε τέτοιες περιπτώσεις για το ποσοστό αναπηρίας.

Οπως διαπιστώνει το Documento, δεν υπάρχει καμία ιατρική βεβαίωση για ΚΕΠΑ υπογεγραμμένη από τον επιστημονικά υπεύθυνο του εργαστηρίου μελέτης ύπνου.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ιατρική βεβαίωση υπογράφει πανεπιστημιακός καθηγητής α’ βαθμίδας βάσει της οποίας ο Αρ. Φλώρος έχει περάσει από το μηχάνημα c-pap. Αγνωστο βέβαια παραμένει το πότε υπεγράφη η εν λόγω δεύτερη γνωμάτευση.

ΠΗΓΗΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ