Για τις 12 Νοεμβρίου διακόπηκε η δίκη για το «Noor One»

290

Για τις 12 Νοεμβρίου διέκοψε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση διακίνησης 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor One».

Σήμερα το δικαστήριο προχώρησε στον αυτεπάγγελτο διορισμό δύο Τούρκων κατηγορούμενων που παρουσιάστηκαν χωρίς συνήγορο υπεράσπισης και, όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε διακοπή ενός μήνα προκειμένου να ενημερωθούν οι νέοι δικηγόροι για την ογκώδη δικογραφία.

Στο εδώλιο κάθισαν οι δώδεκα από τους 13 κατηγορούμενους (σ.σ. ένας αλλοδαπός δεν εμφανίστηκε), επτά εκ των οποίων είναι κρατούμενοι και εκτίουν τις πρωτόδικες ποινές τους.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι ο 60χρονος ναυλομεσίτης Γιώργος Μπουρδούβαλης, ο 43χρονος εφοπλιστής Ευθύμιος Γιαννουσάκης και ο Κωνσταντίνος Καρτσώνης, οδηγός της νταλίκας που μετέφερε τα ναρκωτικά και νοίκιασε στον Γιαννουσάκη την αποθήκη στο Κορωπί.

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!