Ο Δικηγόρος Κυριάκος Κόκκινος στο Star για την απόπειρα απαγωγής Ελλήνων!

484

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και οθόνη

Στις κεντρικές ειδήσεις του Star για την επικίνδυνη κι υπερφίαλη στρατηγική των Τούρκων να επιχειρούν να ασκήσουν διεθνείς σχέσεις με απαγωγές κι εκβιασμούς!

Εφαρμόζοντας την ιδέα της Οργανικότητας στη γεωπολιτική, θα έλεγα ότι η Τουρκία, ως κράτος που διαχρονικά επιλέγει να επιβάλει την ισχύ της ανεξαρτήτως του μη δικαίου των επιδιώξεών της, εισβάλει και καταλύει την αυτονομία και ελευθερία άλλων λαών, καταπιέζει και δολοφονεί τους πολίτες της, αλλά και πολίτες άλλων κρατών,εφαρμόζει πολιτική ανομίας και πλήρους παρανομίας στις διεθνείς της σχέσεις, με απαγωγές ανθρώπων και διεθνείς εκβιασμούς,αντικαθιστά το διεθνές δίκαιο με μία υπερφίαλη αυθαιρεσία, έχει πλέον μετατραπεί σε ένα «καρκινικό κράτος», επικίνδυνο για τον εαυτό του και τους πολίτες του, αλλά και για όλα τα κράτη με τα οποία συνδέεται.

Απαιτείται άμεση και αποτελεσματική διεθνής και τοπική θεραπευτική αντιμετώπιση. Αν τα καρκινικά κύτταρα δεν αυτοθεραπευτούν, αποβάλλονται από τον πολιτισμένο κόσμο, στον κάλαθο της παγκόσμιας απομόνωσης και ανυποληψίας!

Δείτε σχετικά:

https://www.facebook.com/video/edit/?v=10217630970305416

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Κυριάκος Κόκκινος