Πρωτοδικείο Αθηνών: Παραμένουν στην εργασία τους συμβασιούχοι-«παρατασιούχοι» δύο δήμων

191

Με τις υπ’ αριθμ. 5061/2018 και 5056/2018 αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε 30 εργαζόμενους συμβασιούχους του Δήμου Παιανίας και 5 εργαζόμενους συμβασιούχους του Δήμου Κηφισιάς αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δέχθηκε το αίτημα των «παρατασιούχων» – εργαζομένων, υποχρεώνοντας το Δήμο Παιανίας και το Δήμο Κηφισιάς αντίστοιχα, να τους απασχολεί καταβάλλοντας τις νόμιμες αποδοχές τους μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της κύριας αγωγής τους. Οι αποφάσεις αυτές έχουν ιδιαίτερη σημασία λόγω της μεγάλης σε διάρκεια προστασίας που παρέχουν στους αντίστοιχους εργαζομένους, δεδομένου ότι η ισχύς τους θα παύσει μόνο όταν εκδοθούν αποφάσεις του δευτεροβαθμίου Δικαστηρίου δηλαδή του Εφετείου Αθηνών επί των αγωγών τους, οι οποίες ακόμα εκκρεμούν να συζητηθούν ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!