Πανεθνικό Συνέδριο Σωματείων Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων

431

Την Κυριακή, 4/11/2018, έλαβε χώρα το Πανεθνικό Συνέδριο Σωματείων Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Κυριάκος Κόκκινος, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Μία αξιόλογη πρωτοβουλία της ιστορικής Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών, στην οποία συμμετείχα ως Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, αλλά και νομικός σύμβουλος της Λ.Κ.Ι. Όσο δύσκολο κι αν είναι το έργο ένωσης των διάσπαρτων κομματιών του Ελληνισμού, τόσο αναγκαία είναι η προσπάθεια, ιδίως μπροστά στους προφανείς κινδύνους της πατρίδας! Στον αγώνα αυτό κανείς δεν περισσεύει, όλοι είναι μοναδικοί και αναγκαίοι. Σπουδαία αποτελέσματα μπορούν να παραχθούν από τέτοιες πρωτοβουλίες, που δίνουν τον τόνο ενότητας, που πρέπει να ακολουθήσει σύσσωμος ο Ελληνισμός!

Κυριάκος Κόκκινος

Η εικόνα ίσως περιέχει: οθόνη

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!