Σκάνδαλο C4I: Hξεραν και άλλοι εκτός από τον Γιάννο για τις μίζες

506

Ενα πρόσωπο που έχει βρεθεί και στο παρελθόν ενώπιον της Δικαιοσύνης για τα εξοπλιστικά και που γνωρίζει άριστα τον συγκεκριμένο χώρο, αν και δεν είναι στρατιωτικός, ήταν ο μάρτυρας που «έστειλε» τη δικογραφία για το C4Ι στη Βουλή.

Ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή Δημήτρη Ορφανίδη, που διερευνά τα όσα προηγήθηκαν της ανάθεσης του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων, έκανε λόγο για έναν «χορό» εκατομμυρίων μαύρου χρήματος που δόθηκε σε πολιτικά πρόσωπα μέχρι να υπογραφεί η σχετική σύμβαση. Εκτός από τον Γιάννο Παπαντωνίου, που υπέγραψε -ως υπουργός Εθνικής Αμυνας τότε- τη σχετική σύμβαση των 255 εκατ. ευρώ, άφησε να εννοηθεί πως ενδεχομένως και άλλα μέλη του ΚΥΣΕΑ που την ενέκριναν να έβαλαν το δάχτυλο «στο μέλι».

Συγκεκριμένα, φαίνεται να στέκεται ιδιαιτέρως σε ένα ακόμη πρόσωπο, για το οποίο ωστόσο ο ανακριτής δεν ζητεί να διερευνήσει το Κοινοβούλιο τυχόν ποινικές ευθύνες του. Σε αντίθεση με ό,τι αναφέρει ο δικαστικός λειτουργός για τον Γ. Παπαντωνίου, για τον οποίο σαφώς ζητεί να ερευνηθεί για δωροληψία.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews