16 χρόνια κάθειρξη στον δολοφόνο της Χαλκιδικής με τον σιδεροσωλήνα

87

Αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης η φρικτή δολοφονία της 31χρονης Βουλγάρας, την οποία σκότωσε ο σύντροφος της με σιδηροσωλήνα.

Ο πρωταγωνιστής του ερωτικού εγκλήματος είναι ένας άνδρας από τη Χαλκιδική, που πριν από 10 χρόνια, χτύπησε μέχρι θανάτου με σιδηροσωλήνα τη σύντροφό του, η οποία φέρεται να διατηρούσε παράλληλα δεσμό με τον πατέρα του! Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο επιβεβαίωσε την πρωτόδικη ποινή και καταδίκασε τον 40χρονο πλέον δράστη σε 16 χρόνια κάθειρξης.

Η στυγερή δολοφονία της 31χρονης κοπέλας σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2008. Το άψυχο κορμί της βρέθηκε γυμνό και πρόχειρα θαμμένο σε χωματόδρομο στο χωριό Όλυνθος της Χαλκιδικής από έναν κυνήγι, ενώ έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο.

Το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίχθηκε με την αποκάλυψη της παράλληλης σχέση της νεαρής γυναίκας με τον πατέρα και το γιο. Μάλιστα, ο πατέρας είχε ενημερώσει τον κατηγορούμενο ότι σκοπεύει να παντρευτεί την 31χρονη.

Αν και ο γιος δήλωνε πως έχει αποδεχτεί το γεγονός, μια νυχτερινή έξοδος ανέτρεψε τα δεδομένα. Ο 30χρονος αντί να κατευθυνθεί προς το σπίτι τους, άλλαξε πορεία και σταμάτησε σε αγροτική περιοχή. Εκεί, φέρεται να έβγαλε με τη βία τη γυναίκα έξω από το αυτοκίνητο και άρχισε να την χτυπά με μανία στο κεφάλι με σιδηροσωλήνα.

Την ώρα του αποτρόπαιου εγκλήματος, ήταν μάρτυρας ο ανιψιός του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι παρακαλούσε μάταια το θείο του (σύμφωνα με γνωμάτευση ψυχιάτρου βρισκόταν επί μήνες σε μανιακό επεισόδιο) να σταματήσει να χτυπά την 32χρονη. Εκείνος όμως, όχι μόνο δεν τον άκουγε, αλλά σύμφωνα με όσα κατέθεσε, «επιχείρησε να πολτοποιήσει το πρόσωπό της, προκειμένου να μην είναι αναγνωρίσιμο».

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!