Ο Δικηγόρος και Πρόεδρος του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ Κυριάκος Κόκκινος στο Star για τους νεοβάρβαρους της Μεράλ Ακσενέρ!

105

Η δήλωση στο δελτίο ειδήσεων του Star του Κυριάκου Κόκκινου, Δικηγόρου, Προέδρου της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ και Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, αναφορικά με τις συνεχιζόμενες και μεθοδευμένες προκλήσεις Τούρκων φανατικών!

Οι νεοβάρβαροι της Τουρκίας, όπως η Μεράλ Ακσενέρ και οι ανεγκέφαλοι οπαδοί της , που άνοιξαν ένα προκλητικό πανό στα νερά της Κερύνειας, απειλώντας με νέα εισβολή στην κυρίαρχη Κύπρο, πουλάνε φανατισμό και μισαλλοδοξία , για να αγοράσουν πολιτικό μέλλον, σκάβοντας όμως τον τάφο τους, υλικό και πνευματικό!

Οι Έλληνες με σοβαρότητα, αποφασιστικότητα , συνεχή εκπαίδευση και επαγρύπνηση, θα αποτρέπουν σε κάθε γελοίο σύνθημα για τις «διακοπές της Αϊσέ», που χρησιμοποίησαν οι βάρβαροι γείτονες , ως σύνθημα της εγκληματικής στρατιωτικής εισβολής τους στην Κύπρο το 1974, να αποτελέσει μέσο σύγχρονης προπαγάνδας και αρνητικής επίδρασης στην διαρκή ετοιμότητα του Ελληνισμού να απαντά στις ανούσιες προκλήσεις, με έστω ισοδύναμης ισχύος στρατιωτικά, αλλά κυρίως υπέρτερης ισχύος πνευματικά και πολιτιστικά υπερόπλα!

Τα καρκινικά κύτταρα της Τουρκίας, θα υποστούν τη μοίρα κάθε αρρώστιας, που πλήττει την ανθρωπότητα!

Το βίντεο ΕΔΩ

https://www.facebook.com/KokkinosKyriakos/videos/270987886940748/?eid=ARBhj20X8y05E6EGbtI3jhnv-5SOQZkr8XNjOoZZoTJfgiWlrbfBF7GoZEsgPlKgiNyAZCLGyaJ4jVLv

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!