Στοπ στο ξέπλυμα χρήματος μέσω golden visa -Με τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση

394

Να κλείσει τα παραθυράκια για ξέπλυμα χρήματος μέσω αγοράς ακινήτων και του προγράμματος golden visa σε υπηκόους τρίτων χωρών, επιχειρεί η κυβέρνηση, με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας.

Η τροπολογία αλλάζει το νόμο 4251/2014, ο οποίος προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής 5 ετών σε πολίτη τρίτης χώρας, εάν διαθέτει στην Ελλάδα ακίνητη περιουσία αξίας 250.000 ευρώ. Την τροπολογία υπογράφουν ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας και όλη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr τι αλλαγές περιλαμβάνει η τροπολογία για το καθεστώς της χρυσής visa και πως η κυβέρνηση επιχειρεί να τερματίσει συναλλαγές ύποπτες για ξέπλυμα χρήματος.

 

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!