Έρχονται αλλαγές στην κινητή τηλεφωνία

249

Αλλαγές έρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κινητή τηλεφωνία, ακολουθώντας τα παραδείγματα άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Η μεγάλη αλλαγή έγκειται στο ότι θα δίνεται πλέον έμφαση στον όγκο δεδομένων που χρησιμοποιούν οι χρήστες και όχι τόσο στον αριθμό των κλήσεων.

Στο νέο σύστημα αναμένεται να υπάρχει ανώτατο όριο χρήσης λεπτών σε μηνιαία βάση ωστόσο το “πλαφόν” θα είναι μεγάλο με αποτέλεσμα οι χρήστες των κινητών δύσκολα να το ξεπερνούν. Στον αντίποδα, θα είναι πιο οριοθετημένο το όριο για τον όγκο δεδομένων, τα οποία και θα πρέπει οι χρήστες να προσέχουν όταν τα “κατεβάζουν” προκειμένου να μην χρεώνονται παραπάνω αν ξεπερνούν το ανώτατο όριο βάσει του συμβολαίου τους.

Οι αλλαγές αυτές υπαγορεύονται από το ότι με τη χρήση των “έξυπνων κινητών” και εφαρμογών όπως το Viber ή το WhatsApp έχουν μεταβληθεί τα δεδομένα στη χρήση των κινητών τηλεφώνων, γεγονός που έχει διαπιστώσει και «ακολουθεί» η αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!