ΗΠΑ: 20 χρόνια φυλακή για 50χρονη που σκότωσε και διαμέλισε τον άντρα της!

325

Τον πυροβόλησε, τον έκοψε κομματάκια και τα «φύλαξε» σε κουτιά μέσα στο σπίτι τους – Ο 54χρονος την κακοποιούσε συστηματικά, είπαν μάρτυρες

Μια 50χρονη γυναίκα καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλακή από δικαστήριο του Οχάιο στις ΗΠΑ, γιατί σκότωσε και διαμέλησε τον άντρα της το 2017.

usa-marcia-eubank

Η Μάρσια Γιουμπανκ ομολόγησε την ενοχή της στο φόνο, την απόκρυψη στοιχείων αλλά και την προσβολή νεκρού, καθώς αφού σκότωσε με μια σφαίρα τον 54χρονο άντρα της, τον διαμέλησε και «φύλαξε» τα κομμάτια του σε σημεία του σπιτιού τους. 

Όπως παραδέχτηκε, όλα έγιναν τον Ιούνιο του 2017, μετά από έναν τσακωμό τους. Πυροβόλησε και σκότωσε τον 54χρονο, ενώ κατόπιν, χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία του σπιτιού, τον έκοψε κομματάκια. 

Αμέσως μετά, μοίρασε τα κομμάτια του σε κουτιά αποθήκευσης και τα φύλαξε μέσα στο σπίτι. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ο γιος τους, που είναι ενήλικας, ανακάλυψε ένα από τα κουτιά και η μητέρα του ομολόγησε τι είχε συμβεί. 

Η γυναίκα, που μέχρι τότε έλεγε σε όλους πως ο οδηγός φορτηγού άντρας της ταξιδεύει για δουλειά στο Τέξας, υποστήριξε πως υπέφερε χρόνια από τον σύζυγό της, που την κακοποιούσε σωματικά και ψυχικά.

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!