Επιτέθηκε σε οδηγό λεωφορείου και αστυνομικό στην Κοζάνη και καταδικάστηκε

133

«Καμπάνα» από τη Δικαιοσύνη στον 27χρονο

Σε επτά μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ένας 27χρονος άνδρας που επιτέθηκε το βράδυ της Κυριακής (10/03) σε οδηγό λεωφορείου, εντός του χώρου των ΚΤΕΛ Κοζάνης, αλλά και σε αστυνομικό την ώρα της σύλληψής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα kozanilife.gr, χθες, την Τρίτη 12 Μαρτίου, ο 27χρονος πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα Κοζάνης και απολογήθηκε, ενώ του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της απείθειας, της αντίστασης κατά της Αρχής, πρόκλησης σωματικής βλάβης και εξύβρισης.

Στη δίκη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου την ίδια μέρα παραβρέθηκε ο οδηγός λεωφορείου των ΚΤΕΛ Κοζάνης, ο οποίος δέχτηκε την επίθεση το βράδυ της Αποκριάς, καθώς και ο αστυνομικός, ο οποίος φέρει τραύμα στο πρόσωπο από τον δράστη κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!