ΚΥΠΡΟΣ : Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών στον Λοΐζο Τζιωνή

63

Την πρώτη του ποινή φυλάκισης για άλλη υπόθεση άκουσε ο βασικός κατηγορούμενος για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στον Στρόβολο, Λοΐζος Τζιωνής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Reporter, ο Λοΐζος Τζιωνής βρισκόταν στο εδώλιο και για άλλη ποινική υπόθεση, την ώρα που εξελίσσεται η δίκηγια το φονικό με θύματα τους Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε στον Τζιωνή ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κακόβουλης ζημιάς. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του Ιουνίου του 2012. Σήμερα συνεχίζεται ενώπιον Κακουργιοδικείου η δικαστική διαδικασία για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο, στις 19 Απριλίου 2018.

Αναμένεται η κατάθεση νέων μαρτύρων κατηγορίας, αφού κατά την προηγούμενη δικάσιμο ολοκληρώθηκε η μαραθώνια αντεξέταση του Αστυφύλακα του ΤΑΕ Λευκωσίας Μιχαήλ Άγγελου Αρναούτ.   

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!