Μέι: Θέλω να αποχωρήσουμε από την ΕΕ με μια καλή συμφωνία

159

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός τάσσεται κατά της «άτακτης εξόδου»

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε σήμερα ότι θέλει η χώρα της να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση με μια συμφωνία και ότι στη σημερινή ψηφοφορία στο κοινοβούλιο θα ταχθεί κατά μιας αποχώρησης άνευ συμφωνίας.

«Θέλω να αποχωρήσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση με μια καλή συμφωνία, πιστεύω ότι έχουμε μια καλή συμφωνία», δήλωσε η Μέι στο κοινοβούλιο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι βουλευτές θα ψηφίσουν επί της κυβερνητικής πρότασης που προβλέπει ότι το κοινοβούλιο απορρίπτει την αποχώρηση από την ΕΕ χωρίς μια συμφωνία στις 29 Μαρτίου, αλλά τονίζει ότι η αποχώρηση χωρίς μια συμφωνία παραμένει από νομικής άποψη προεπιλογή εκτός και αν όντως επιτευχθεί μια συμφωνία.

Την επιλογή ενός Brexit χωρίς συμφωνία θα καταψηφίσει και ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο εκπρόσωπος του υπουργείου του.

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!