Πολύτεκνη μητέρα ρύθμισε το χρέος της με … μηδενικές καταβολές

99

Τί αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Χανίων

Το χρέος ύψους 26.000 ευρώ περίπου που είχε σε δύο τράπεζες ρύθμιση μια πολύτεκνη μητέρα στα Χανιά και μάλιστα με τρόπο … καταλυτικό, αφού το Ειρηνοδικείο Χανίων όρισε μηδενικές καταβολές για τη διευθέτησή του.

Πιο συγκεκριμένα όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, το χρέος της 40χρονης πολύτεκνης, μητέρας πέντε παιδιών «κουρεύτηκε» με δικαστική απόφαση κατά 100%.

Στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης, με την οποία εκφράζεται η ικανοποίησή της για την εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση τονίζεται:

«Πρόκειται  για  οφειλέτρια, η οποία εργάζεται ως  συμβασιούχος, σε νομικό πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, ηλικίας 40 ετών, έγγαμη, πολύτεκνη μητέρα πέντε παιδιών, με συνολικό χρέος 26.536,67ευρώ,  σε ένα καταναλωτικό δάνειο και σε μία πιστωτική κάρτα, σε δύο διαφορετικές τράπεζες.

Εισοδήματα που διαθέτει: η ίδια η δανειολήπτρια, μόνο τον μισθό της

Περιουσιακά στοιχεία:η ίδια δεν έχει περιουσιακά στοιχεία

Επί των παραπάνω, το Δικαστήριο των Χανίων,  με την  απόφαση του, όρισε:

-Δέχεται,  την αίτηση

-Ρυθμίζει ,τα χρέη της οφειλέτριας  ,ορίζοντας “μηδενικές” καταβολές»


Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!