Πρωτιά για την Ελλάδα στα φορολογικά βάρη ακινήτων στην Ευρώπη

117

Τη μεγαλύτερη φορολογική επιβάρυνση στην Ευρώπη έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα, αλλά η κυβέρνηση… ξέχασε να περιλάβει τα ακίνητα στο προεκλογικό σχέδιο φοροελαφρύνσεων.

Διαβάστε στο economistas.gr πόσα εισπράττει το Δημόσιο από όλους τους φόρους στα ακίνητα και πώς η κυβέρνηση «κατάφερε» να αποσύρει σιωπηρώς ακόμη και την ήδη ψηφισμένη μείωση του ΕΝΦΙΑ, ενώ πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων όλα τα αιτήματα από τους φορείς της κτηματαγοράς περί μείωσης του συντελεστή ΦΠΑ στα νεόδμητα ακίνητα.

Δείτε, επίσης, πόσο θα επιταχυνόταν η ανάπτυξη της οικονομίας μόνο από την κατάργηση του Συμπληρωματικού Φόρου κατοχής ακινήτων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών του ΙΟΒΕ.

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!