Πρωτοδικείο Αθηνών: Αορίστου χρόνου συμβασιούχοι γυμναστές δήμου

122

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, με την υπ αριθ. 1022/2019 Απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε γυμνάστριες του δήμου Παλλήνης (Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού-Πολιτισμού-Περιβάλλοντος) που είχαν ζητήσει τη δικαστική αναγνώριση των συμβάσεων τους ως αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης καθόσον δέχθηκε ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του εναγομένου φορέα απασχόλησής τους.

Σύμφωνα με τον εργατολόγο Δημήτρη Περπατάρη που χειρίστηκε την υπόθεση, «το ιδιαίτερα σημαντικό για τους γυμναστές όλων των Δήμων στοιχείο της απόφασης είναι ότι το Δικαστήριο συνυπολόγισε κατά τη θετική  κρίση του αυτή και τις συμβάσεις που κατήρτισαν με ενδιάμεσους εργοδότες (εργολάβους – προγράμματα άθλησης και ιδιώτες) , ζήτημα ιδιαίτερα κρίσιμο για τον τρόπο απασχόλησης των Γυμναστών στους φορείς των Δήμων όλα τα προηγούμενα χρόνια αφού με τον τρόπο αυτόν εξασφαλίζονταν το διαρκές της απασχόλησής τους και η καταβολή των αποδοχών τους».

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!