Πρωτοδικείο Αθηνών: Αορίστου χρόνου συμβασιούχοι-«παρατασιούχοι» δήμου

136

Την μετατροπή των συμβάσεων 35 συμβασιούχων –«παρατασιούχων» του δήμου Αμαρουσίου σε αορίστου χρόνου αποφάσισε, σύμφωνα με αποκλιεστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, με την υπ’αριθ. 1148/2019 του (σ.σ. αναμένεται να καθαρογραφεί) το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε όλους (35) τους «παρατασιούχους» καθαριότητας του δήμου Αμαρουσίου και αναγνώρισε ότι πρέπει τους συνδέει με το δήμο, σύμβασης εξαρτημένες εργασίας αορίστου χρόνου.

Mε δεδομένο ότι η δημοτική Αρχή Αμαρουσίου έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ασκήσεις ένδικα μέσα οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι γίνονται πλέον αορίστου χρόνου.

Σε δήλωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος των εργαζομένων Δημήτρης Περπατάρης τονίζει ότι «ενώ αναμένουμε εδώ και μήνες τους οριστικούς πίνακες της 3Κ, το μεγαλύτερο Πρωτοδικείο της χώρας απένειμε το δίκαιο με μια νομικά ορθή και ακριβοδίκαιη απόφαση του, που επιτέλους βάζει φραγμό στην κάθε είδους ομηρία εργαζομένων την καθαριότητα των δήμων».

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!