Αποζημίωση χιλιάδων ευρώ σε οικογένεια θύματος τροχαίου που προκάλεσε σκύλος

59

Επιδικάστηκε από τo Διοικητικό Εφετείο Λάρισας

Ένα μεγάλο ποσό αποζημίωσης επιδίκασε το Διοικητικό Εφετείο Λάρισας στην οικογένεια 35χρονης Βολιώτισσας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο το 2005 σε τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Ιωνία Βόλου, το οποίο προκλήθηκε επειδή στο δρόμο πετάχτηκε ένα αδέσποτο ζώο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον taxydromos.gr, επιδικάστηκε ποσό 58.000 ευρώ. Το δυστύχημα είχε συμβεί στις 13 Οκτωβρίου του 2005 όταν η άτυχη γυναίκα ενώ επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα στην οδό Παρασκευοπούλου με κατεύθυνση προς Βόλο αιφνιδιάστηκε από την ξαφνική παρουσία στο οδόστρωμα ενός μεγαλοσώμου αδέσποτου σκύλου με το μοιραίο αποτέλεσμα. Μη μπορώντας να αντιδράσει η γυναίκα έπεσε με το δίκυκλό της πάνω στο ζώο και η μοτοσικλέτα της ανατράπηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα. Η οδηγός υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της.

Τo Διοικητικό Εφετείο Λάρισας επιδίκασε αμετάκλητα αποζημίωση σε βάρος του δήμου Βόλου ύψους 58.000 ευρώ στο σύζυγο και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά.

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!