Μεσσηνία: Μείωση ποινής για τηλεφωνική αγορά χασίς

127

Ποινή φυλάκισης με αναστολή για 1 χρόνο, από 3 χρόνια που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα, επιδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε έναν Ελληνα ο οποίος είχε μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο (στις 29 και στις 30 Ιανουαρίου του 2014) με έναν εν δυνάμει αγοραστή και είχαν κλείσει ραντεβού έξω από ξενοδοχείο στη Μεσσήνη για να του πουλήσει χασίς.

Ο ίδιος πάντως στην απολογία του χθες αρνήθηκε ότι οι δύο συνομιλίες που είχε καταγράψει ο κοριός της Αστυνομίας αφορούσαν συναλλαγή με ναρκωτικά, ενώ και το κατηγορητήριο ήταν ασαφές -όπως πρωτόδικα είχε επισημανθεί από τον εισαγγελέα της έδρας- γιατί δεν ανέφερε ούτε το τίμημα που θα πλήρωνε ο αγοραστής, ούτε την ποσότητα που θα αγόραζε.

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!