Ποινή φυλάκισης σε 40χρονο για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του

73

Σε επταετή φυλάκιση καταδικάστηκε 40χρονος από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας για σεξουαλική κακοποίηση της 13χρονης κόρης του. 

Το Κακουργιοδικείο καταδίκασε τον 40χρονο σε συντρέχουσες ποινές φυλάκισης επτά ετών για την σεξουαλική κακοποίηση της 13χρονης. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικαστηρίου, τα αδικήματα αφορούσαν αγγίγματα και χαϊδέματα των γεννητικών οργάνων της ανήλικης.

Στην ποινή λήφθηκαν υπόψη, η σοβαρότητα των αδικημάτων που διέπραξε ο Κατηγορούμενος αλλά και η έξαρση που παρουσιάζει το αδίκημα. 

Παράλληλα, ως μετριαστικός παράγοντας λήφθηκε υπόψη η παραδοχή αλλά και η μεταμέλεια του κατηγορουμένου, το λευκό ποινικό μητρώο και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. 

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!