ΚΥΠΡΟΣ : Στη φυλακή 43χρονος- Έκλεψε 71 φορές το ταμείο εταιρείας

98

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 43χρονο από την Πάφο για υπόθεση κλοπής από διευθυντή.

Ο 43χρονος βρέθηκε ένοχος κατόπιν ακρόασης σε 71 κατηγορίες κλοπής από διευθυντή. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2012 μέχρι τον Ιούλιο του 2013.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο ο 43χρονος οικειοποιήθηκε το συνολικό ποσό των 18.407 ευρώ. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η καταγγελία προέκυψε, όταν διαπιστώθηκε ταμειακό έλλειμμα.

Ο Δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου Γιώργιος Βλάμης ανακοινώνοντας την απόφαση του έλαβε υπόψη την απολογία του κατηγορούμενου στο τέλος, το λευκό ποινικό του μητρώο, την αποζημίωση που έγινε απ’ αυτόν μετά την καταδικαστική απόφαση. Επίσης το ότι ο 43χρονος είναι πατέρας ανήλικων παιδιών.

Ο Δικαστής του επέβαλε την άμεση ποινή φυλάκισης των 18 μηνών σε κάθε κατηγορία και διέταξε όπως οι ποινές συντρέχουν.

http://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/760032/sti-fylaki-43chronos-eklepse-71-fores-to-tameio-etaireias

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!