Λαγκάρντ: Το ΔΝΤ παραδέχθηκε ότι οι απαιτήσεις για την Ελλάδα ήταν υπερβολικές

66

Τι ανέφερε η Κριστίν Λαγκάρντ για τη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

Στην Ελλάδα αναφέρθηκε η Κριστίν Λαγκάρντ ύστερα από ερώτηση Ιταλού ευρωβουλευτή που ρώτησε για τις πολιτικές λιτότητας
Η Κριστίν Λαγκάρντ ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Δεν θα ανοίξουμε το κουτί της Πανδώρας για το ποιος έκανε τι για τα μνημόνια. Το ΔΝΤ παραδέχτηκε ότι οι απαιτήσεις ήταν κάποιες φορές υπερβολικές. Οπως το πρωτογενές πλεόνασμα είναι υψηλό στο 3,5%, θα έπρεπε να έρθει πιο κοντά στο 1,5-2%».

Απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη, παραδέχθηκε τα λάθη που έκαναν σε πολλαπλασιαστές και σημείωσε για τη νέα κυβέρνηση: «Θέλω να ελπίζω ότι η νέα κυβέρνηση θα συνεχίσει αυτά που έχουν ξεκινήσει, αλλά θα εμβαθύνει περισσότερο για να κάνει την Ελλάδα πιο ανταγωνιστική. Χαίρομαι που η χώρα παρουσιάζει ανάπτυξη και έχει ξεκινήσει τουριστικές και μεταποιητικές δραστηριότητες».

https://www.ethnos.gr/politiki/58844_lagkarnt-dnt-paradehthike-oti-oi-apaitiseis-gia-tin-ellada-itan-yperbolikes

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!