Παναγιωτόπουλος: Αύξηση της εναλλακτικής θητείας για τους αντιρρησίες συνείδησης

38

Την πρόθεση της κυβέρνησης να επαναφέρει το καθεστώς θητείας των αντιρρησιών συνείδησης εξέφρασε η ηγεσία του υπουργείου Άμυνας κατά την διάρκεια της κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Βουλής.

Ουσιαστικά, με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η εναλλακτική θητεία από 12 σε 15 μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε μειώσει την θητεία από 15 σε 12 μήνες, με απόφαση του πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ρήγα.

Επίσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιωτόπουλος, διαβεβαίωσε τους βουλευτές των κομμάτων πως δεν αρχειοθετείται η έρευνα για την κλοπή στρατιωτικού υλικού από εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στην Λέρο.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε φημολογία για αρχειοθέτηση της έρευνας χωρίς ουσιαστικά ευρήματα.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/270507/panagiotopoulos-epanerxetai-to-kathestos-thiteias-gia-tous-antirrisies-syneidisis

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!