Σολτς: Η Γερμανία μπορεί να αντιμετωπίσει μια οικονομική κρίση διοχετεύοντας πολλά δισ. ευρώ

27

Σε περίπτωση κρίσης η Γερμανία μπορεί να διοχετεύσει στην οικονομία “πολλά, πολλά δισ. ευρώ” είπε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Όλαφ Σολτς σε βουλευτές κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στην Κάτω Βουλή του γερμανικού κοινοβουλίου, την Bundestag. Ο Σολτς δήλωσε ότι το Βερολίνο έχει θέσει τα θεμέλια με τον σταθερό δημοσιονομικό σχεδιασμό του και την πολιτική του για τη μη ανάληψη νέου χρέους προκειμένου να πετύχει περισσότερα εάν ξεσπάσει μια κρίση.

«Διότι τότε θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς ως τη μεγαλύτερη οικονομία στο μέσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εάν θα είμαστε ουσιαστικά σε θέση να αντιμετωπίσουμε μια αρνητική οικονομική τάση», δήλωσε ο Σολτς.

«Άρα, κατά την άποψή μου, με τα ισχυρά χρηματοοικονομικά θεμέλια που έχουμε σήμερα, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε μια οικονομική κρίση με πολλά, πολλά δισεκατομμύρια ευρώ εάν πράγματι ξεσπάσει μία στη Γερμανία και την Ευρώπη», δήλωσε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Σολτς.

http://www.enikonomia.gr/international/221689,solts-i-germania-borei-na-antimetopisei-mia-oikonomiki-krisi-dioc.html

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!