ΣτΕ: Έχασαν τη δικαστική μάχη οι παλαιοί μέτοχοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

676

Η απόφαση εκδόθηκε με καθυστέρηση επτά ετών

Με καθυστέρηση επτά ετών κρίθηκε η δικαστική μάχη των περίπου 2.800 παλαιών μετόχων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος οι οποίοι αντιδρούσαν στην μεταβίβασή του στο νέο  Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος.

Το Δ΄  Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (1248/2019) απέρριψε την αίτηση των μετόχων που ζητούσαν την ακύρωση της υπουργικής απόφασης αλλά και αυτής της Επιτροπής Μέτρων Εξυγίανσης της Τράπεζας της Ελλάδος για τον καθορισμό της διαφοράς της αξίας μεταξύ παθητικών και ενεργητικών  στοιχείων τα οποία μεταβιβάσθηκαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος στο νέο Τ.Τ. Ελλάδος.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι, μπορεί οι μέτοχοι να βγήκαν χαμένοι αλλά η καθυστέρηση της δικαιοσύνης να κρίνει την προσφυγή τους ανοίγει το δρόμο για τη διεκδίκηση αποζημίωσης.

https://www.newsbeast.gr/society/arthro/5479392/ste-echasan-ti-dikastiki-machi-oi-palaioi-metochoi-toy-tachydromikoy-tamieytirioy

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!