Κοινωφελής Εργασία: Πρώτη δικαίωση εργαζομένων δήμου από το Πρωτοδικείο Αθηνών (έγγραφο)

42

Προσωρινή διαταγή σε εργαζόμενους προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας στον Οργανισμό  Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του δήμου Νέας Ιωνίας χορήγησε Πρωτοδικείο Αθηνών.

Πρόκειται για την πρώτη απόφαση του μεγαλύτερου Πρωτοδικείου της χώρας (Πληρεξούσιος Δικηγόρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΠΑΤΑΡΗΣ), που ακολουθεί εκείνη του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου η οποία δικαίωσε εργαζόμενες σε κοινωφελές πρόγραμμα στο Δήμο Φαιστού Κρήτης.

Να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο κατέθεσε ότι οι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δ. Θωμίδου.

https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/apokleistiko-koinofelis-ergasia-proti-dikaiosi-ergazomenon-dimoy-apo-to-protodikeio-athinon-eggrafo/

Διαβάστε αυτό πριν αποχωρήσετε!
Το Νομικό μας Γραφείο απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέροντας δωρεάν νομική ενημέρωση, μέσω νομικής αποδελτίωσης και ποικίλων νομικών πληροφοριών, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ένα Like στις σελίδες μας κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει για όλους μας μία ηθική αναγνώριση και θα ενισχύσει το έργο μας. 
Σας ευχαριστούμε!