Ο Κυριάκος Κόκκινος, Δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, στη Γενική του Συνέλευση και το ΑΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

386

Μεγάλη τιμή και ύψιστη η ευθύνη να αποτελείς μέλος της οικογένειας του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, ενός σωματείου που κατόρθωσε να συγκεντρώσει στους κόλπους του 1400 Ο. Υ. Κ. από όλη την Ελλάδα, να υπάρχει ενεργά 27 χρόνια και να δραστηριοποιείται πλέον σε όλη την Ελλάδα, με παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Ήπειρο, αλλά και εκτός αυτής, μεταφέροντας έμπρακτα μηνύματα ισχύος, ενότητας, αλληλεγγύης, φιλοπατρίας και της ιδισίτερης πνευματικότητας, που τρέφει Έλληνες -Πολίτες- Οπλίτες!
Εδώ, σήμερα 19 Ιανουαρίου 2020, απευθυνόμενος στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, στον κατάμεστο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, παρουσία του μέλους μας νέου ΑΓΕΕΘΑ αντιστράτηγου Κωνστσντίνου Φλώρου και όλης της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων, του δήμαρχου Πειραιά, του διοικητή της Μ. Υ. Α., του εκπροσώπου της Ε. Ε. στην Ελλάδα, των συνεργαζομένων με εμάς σπουδαίων οργανώσεων της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών, του αδελφού σωματείου της Κύπρου ΣΕΒΑΚ, της Axion Hellas του μέλους μας Βασίλη Πατέρα , της Helmepa και της ΔΙΑΠΛΟΥΣ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, περιλαμβάνονται οι Κυριάκος Κόκκινος, Nikolaos Mourtis, Antonis Hadjiantoniou και Nick Georgatos, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι


Η παρουσίασή μου αφορούσε την επέτειο 10 ετών του “ΑΓΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ” και της ετήσιας Μαραθώνιας Λαμπαδηδρομίας μας, που γίνεται πάντοτε αρχές Οκτωβρίου και συμμετέχουν όσοι θέλουν και μπορούν , για όποιο τμήμα της διαδρομής, με τους ιδιαίτερους λόγους, που οδήγησαν στην ίδρυσή του το 2010, στην αρχή της μεγαλύτερης σύγχρονης κρίσης με χαρακτήρα ακήρυκτου πολέμου και την ανάστροφη πορεία του από το Καλλιμάρμαρο προς το Μαραθώνα, ως έμπρακτος Ελληνικός Διαλογισμός εν Κινήσει, αναζητώντας να βιώσουμε το πνεύμα του Μαραθώνα, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι!!!
Άξια συγχαρητηρίων όλα τα μέλη του Δ. Σ., που εργαζόμενα άοκνα, φιλότιμα και αποτελεσματικά έκαναν κατορθωτό το απίστευτα πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα κοινωνικό και εθνικό μας έργο!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα


Είμαστε ΕΔΩ και ΟΡΘΟΙ στις επάλξεις του Ελληνισμού, τροφοδοτούμενοι μυστικά απο τη ζείδωρη πηγή της Ελληνικής και Ορθοδόξου μας παράδοσης, πυλώνων της διαχρονικής πορείας του λαού μας, πυξίδας και φάρου της πορείας μας, προς εκπλήρωση του δικού μας πεπρωμένου!

Κυριάκος Κόκκινος – Δικηγόρος – Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Κυριάκος Κόκκινος, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Κυριάκος Κόκκινος, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Κυριάκος Κόκκινος, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται ο Κυριάκος Κόκκινος, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται