Τροπολογία: Σε πέντε άτοκες δόσεις η εξόφληση των εισφορών στον ΕΦΚΑ για τους δικηγόρους- Πότε θα καταβληθεί η πρώτη δόση

151

Σε πέντε άτοκες δόσεις , με την πρώτη να καταβάλλεται στις 31-3-2021 θα καταβληθούν από τους δικηγόρους οι ασφαλιστικές εισφορές του 2019 , όπως είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εργασίας Γιαννης Βρούτσης.

Μάλιστα ο Δικηγορικός Σύλλογος ενημερώνει να μην εξοφλήσουν οι οφειλέτες την 1η δόση της εκκαθάρισης που λήγει 30.11.2020.

Όπως αναφέρει το dsa.gr

  “..κατά την ακρόαση των φορέων ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων στη συζήτηση του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εργασίας «Μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, κοινωνικοασφαλιστικές ρυθμίσεις και διατάξεις για την ενίσχυση των ανέργων», αμέσως μετά την παρέμβαση του Προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων κ. Δημητρίου Βερβεσού, έλαβε το λόγο ο Υπουργός κ Ιωάννης Βρούτσης και δεσμεύτηκε πως με τροπολογία που θα κατατεθεί σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα 23/11/2020 η εξόφληση των χρεωστικών εκκαθαρίσεων e-ΕΦΚΑ 2019 θα πραγματοποιηθεί σε πέντε άτοκες δόσεις αρχής γενομένης της πρώτης εξ αυτών από 31.3.2021.

Μετά ταύτα συνιστούμε στους συναδέλφους να μην εξοφλήσουν την 1η δόση της εκκαθάρισης που λήγει 30.11.2020.

Επίσης, ο Υπουργός έχει δηλώσει ότι εντός του 2020 θα καταβληθούν τα πιστωτικά υπόλοιπα της άνω εκκαθάρισης”.

https://www.dikastiko.gr/se-proto-plano/tropologia-se-pente-atokes-doseis-i-exoflisi-ton-eisforon-ston-efka-gia-toys-dikigoroys-pote-tha-katavlithei-i-proti-dosi/