Σε κάθειρξη 5 ετών καταδικάστηκε γυναίκα που παρέλαβε δέμα με χασίς

55

Η 45χρονη είχε παραλάβει δέμα που περιείχε 4 κουτιά, στο ένα εκ των οποίον βρέθηκαν 44 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σε κάθειρξη 5 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου (μεταβατικό Κω), 45χρονη που είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω την ώρα που παραλάμβανε δέμα με ποσότητα χασίς από εταιρεία ταχυμεταφορών στην Κάλυμνο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στις 30 Ιουνίου 2017 το πρωί η 45χρονη μετέβη σε εταιρεία ταχυμεταφορών στην Κάλυμνο, προκειμένου να παραλάβει δέμα που περιείχε τέσσερα ξύλινα κουτιά. Σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Καλύμνου διαπιστώθηκε ότι το ένα από αυτά τα κουτιά περιείχε 44 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι της 45χρονης όπου και εκεί βρέθηκε ποσότητα 0,83 γραμ. της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν ενώ σε βάρος της συλληφθείσας κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία με την οποία και παραπέμφθηκε σε δίκη που έγινε στις 12 Οκτωβρίου από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου (μεταβατικό Κω). Το δικαστήριο δίκασε ωσεί παρούσα την 45χρονη, διότι ουδέποτε εμφανίστηκε ενώπιόν του και την έκρινε ένοχη επιβάλλοντάς της ποινή κάθειρξης 5 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

ΠΗΓΗdikastiko.gr