Ένοχος κρίθηκε 20χρονος για κλοπή σε κυλικείο

44

Ένοχος κρίθηκε από το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Ρόδου, 20χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για κλοπή σε κυλικείο του νησιού μας, ενώ αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν οι δύο 19χρονοι συγκατηγορούμενοί του.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο με την απόφασή του ανέθεσε την επιμέλεια του 20χρονου σε επιμελητή ανηλίκων για χρονικό διάστημα δύο ετών, ενώ σε ό,τι αφορά τον 19χρονο Έλληνα και τον 19χρονο αλλοδαπό που επίσης κατηγορούνταν στην ίδια υπόθεση, έγιναν δεκτοί οι αυτοτελείς ισχυρισμοί των συνηγόρων υπεράσπισης κ.κ. Νικήτα Μπόλκα και Σοφίας Προύσαλη αντίστοιχα και απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της κλοπής από κοινού.
Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε καθώς από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι την κλοπή την είχε τελέσει ο 20χρονος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο,  με το οποίο εισήχθη η υπόθεση στο δικαστήριο, ο 20χρονος αλλοδαπός, ο 19χρονος Έλληνας και ο 19χρονος αλλοδαπός μαζί με τον ενήλικα, το χρονικό διάστημα από τις 10 έως τις 13 Μαρτίου 2017 φέρονται να διέρρηξαν κυλικείο σε δημοτικό σχολείο χωριού της Ρόδου και αφαίρεσαν από εκεί το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ και διάφορα είδη (σοκολατοειδή και χυμούς) συνολικής αξίας 110 ευρώ.

https://www.rodiaki.gr/article/468482/enoxos-krithhke-20xronos-gia-kloph-se-kylikeio

ΠΗΓΗrodiaki.gr