ΚΥΠΡΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε 28χρονο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

111

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα σε νεαρό ηλικίας 28 ετών ποινή φυλάκισης, βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδήγησης, αφού τον βρήκε ένοχο σε υπόθεση οδήγησης αυτοκινήτου υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης ενός μηνός, σε άντρα ηλικίας 28 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο για υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών», αδίκημα που σημειώθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Το Δικαστήριο «επέβαλε επίσης στον 28χρονο, πέντε βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδήγησης του, για περίοδο τεσσάρων μηνών».

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 22.10 το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου 2021, μέλος της Τροχαίας Λάρνακας ανέκοψε τον 28χρονο για έλεγχο σε δρόμο στη Λάρνακα και από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο με μαθητική άδεια οδηγού, χωρίς να συνοδεύεται από κάτοχο άδειας οδήγησης και για οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

ΠΗΓΗpolitis.com