Η Θέμις απεφάνθη : Ισόβια χωρίς κανένα ελαφρυντικό στο συζυγοκτόνο της Καβάλας

41

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο 55χρονος είπε πως θόλωσε όταν άκουσε την γυναίκα του να εμμένει στην απόφασή της, για διαζύγιο.

Στην ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κοζάνης, ο 55χρονος γυναικοκτόνος της συζύγου του Αΐντα μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στην Καβάλα τον Μάιο του 2022.

Η 43χρονη Αΐντα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στις 5 Μαΐου, στο χωριό Πηγές Καβάλας. Ο 55χρονος την τράβηξε στο καμαράκι του φαρμακείου. Ακολούθησαν τριάμισι, μαρτυρικά, λεπτά για τη μητέρα, η οποία βρίσκει βασανιστικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, που τη στραγγάλισε!

O 55χρονος, που στραγγάλισε τη μητέρα των παιδιών του όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, και στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, παρουσιάστηκε στην απολογία του χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο 55χρονος είπε πως θόλωσε όταν άκουσε την γυναίκα του να εμμένει στην απόφασή της, για διαζύγιο. Υποστήριξε ότι θυμήθηκε τότε τον χωρισμό των γονιών του και βγήκε εκτός εαυτού, χωρίς να μπορεί να ελέγξει τις αντιδράσεις του.

Όπως έχει γράψει το dikastiko.grτο έγκλημα είχε καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Ο δράστης είχε στραγγαλίσει με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Σημειώνεται πως ο 55χρονος σήμερα συζυγοκτόνος μετά το έγκλημά του είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

ΠΗΓΗdikastiko.gr