fbpx
19.6 C
Athens
Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

UNICS – Δίκαιο Στρατιωτικών και υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας

Το Δικηγορικό Γραφείο UNICS – Κυριάκος Κόκκινος και συνεργάτες, αποτελεί το αποτέλεσμα της ενοποίησης υψηλής ποιότητας, ικανοτήτων κι εμπειρίας νομικών επαγγελματιών, Δικηγόρων, διαφόρων ειδικοτήτων και Συμβολαιογράφων.

Το Δικηγορικό του Τμήμα, με γραφεία στην Αθήνα, Παλλήνη και Κόρινθο διευθύνεται από τον κ. Κυριάκο Κόκκινο, Δικηγόρο στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ειδικευμένο Ποινικολόγο, Εμπορικολόγο και Coach, ενώ το γραφείο της Κορίνθου διευθύνει η Παρασκευή (Εύη) Κοκκίνου, Δικηγόρος και πιστοποιημένη Διαμεσολαβήτρια.

Το Συμβολαιογραφικό Τμήμα, με έδρα στην Παλλήνη, διευθύνεται από τη Συμβολαιογράφο Σίσσυ Κατσούδα.

Η ομάδα νομικών μας καλύπτει όλο το εύρος δικαίου κι αποτελείται από άριστους κι επιλεγμένους νομικούς, ικανούς να επιλύσουν κάθε δύσκολο πρόβλημα, στηρίζοντάς σας σε όλες εκείνες τις κρίσιμες στιγμές δυσάρεστες ή δημιουργικές, όπου η συμβολή του κατάλληλου κι ικανού νομικού αποτελεί μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους επιτυχίας.

Στο γραφείο μας ασχολούμαστε προσωπικά με τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας, ξεχωριστά και με προσοχή, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες (Δικηγορικές και Συμβολαιογραφικές) για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση της κάθε εντολής.

Βιώνουμε τη Δικηγορία, τη Συμβολαιογραφία και τις Νομικές εν γένει υπηρεσίες ως λειτούργημα, ως μέσο τίμιου βιοπορισμού , που συνιστά την κοινωνική προσφορά μας για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, την κατάρτιση ισχυρών συμβάσεων, την πρόληψη και επίλυση κοινωνικών συγκρούσεων, την αποτελεσματική συμβουλή και μεσολάβηση για την προστασία των πληττομένων από την αδικία και ατυχία ανθρώπων και νομικών προσώπων και τη διασφάλιση της ομαλής συνεργασίας τους, προς εξυπηρέτηση των θεμιτών σκοπών τους, αλλά και την ενώπιον πάσης φύσεως Αρχών και Δικαστηρίων υπεράσπιση των συμφερόντων των πελατών μας.

Υποστηρίζουμε άτομα , επιχειρήσεις και εταιρίες πάσης φύσεως για την επίλυση των απλών ή ιδιαίτερα πολύπλοκων  ζητημάτων τους, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο δικαστηριακή τους επίλυσης.

Συμμετέχουμε στην κίνηση , που προωθεί τη συνειδητοποίηση και κοινωνική ενσωμάτωση διαδικασιών εξωδικαστικών και συναινετικών,  διαιτητικών και διαμεσολαβητικών μεθόδων επίλυσης των διαφορών, που μειώνουν το χρονικό διάστημα επίλυσής τους, αλλά και το κόστος τους, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των προτεινομένων λύσεων.

Αντιμετωπίζουμε τις δικαστικές υποθέσεις με γνώση, επιμέλεια, σοβαρότητα και με συνείδηση της σημασίας της κάθε υπόθεσης για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Για το λόγο αυτό δεν αποσκοπούμε στην ποσότητα και στοχεύουμε στην ποιότητα, όντας ιδιαίτερα ταχείς και αποτελεσματικοί στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Νομική κάλυψη σε θέματα Δικαίου Στρατιωτικών και υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας

Στο γραφείο μας ασχολούμαστε ειδικά με τα θέματα , που αφορούν στρατιωτικούς, αστυνομικούς και υπηρετούντες εν γένει στα σώματα ασφαλείας, έχοντας αποκτήσει μία υψηλή ειδίκευση και αποτελεσματικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την υπεράσπισή σας σε οποιοδήποτε νομικό σας πρόβλημα, όπου κι αν βρίσκεστε. Εφαρμόζουμε δυνατότητες επικοινωνίας με σύγχρονα μέσα (skype κλπ) και έχουμε δυνατότητα συνάντησης σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας και του κόσμου, για τον προγραμματισμό και την ανάπτυξη μίας έξυπνης στρατηγικής, που μπορεί να σας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, με τον πλέον γρήγορο και λογικά οικονομικό τρόπο.

Συμβολαιογραφικά θέματα

Ακίνητα: Νέο σύστημα για μεταβιβάσεις εξπρές – Αναλυτικά η διαδικασία

0
Σε απλοποιημένη ψηφιακή διαδικασία 5 βημάτων εξελίσσεται η μεταβίβαση ακινήτου με την πιλοτική λειτουργία της νέας πλατφόρμας...

myPROPERTY: Νέες ψηφιακές υπηρεσίες για πολίτες και συμβολαιογράφους

0
Περιπτώσεις συμβολαίων μεταβίβασης ακινήτων, που γίνονται μετά από προσύμφωνο και δηλώσεις φόρου κληρονομιάς, δωρεάς ή...

Ακίνητα: Τι αλλάζει στις μεταβιβάσεις από τον Ιούνιο – Τα νέα δεδομένα

0
Έρχεται “λίφτινγκ” από τον επόμενο μήνα στο πλαίσιο που αφορά στις μεταβιβάσεις ακινήτων. Μερικές από αυτές...

Φορολογική ενημερότητα με λίγα «κλικ» για είσπραξη χρημάτων και μεταβίβαση ακινήτων, ακόμα και σε περίπτωση οφειλής

0
0 by ΟΝΟΥΦΡΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2023 https://esd.gr/%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%bb%ce%af%ce%b3%ce%b1-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%ba/

ΑΑΔΕ: Απλοποιείται η διαδικασία μεταβίβασης ακινήτων – Τι αλλάζει σε πιστοποιητικά και παραγραφές σε φορολογίες κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών

0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΑΔΕ: Απλοποιείται η διαδικασία μεταβίβασης ακινήτων - Τι αλλάζει σε πιστοποιητικά και παραγραφές σε...

Κτηματολογικό Γραφείο για τα ακίνητα του Δήμου Αθηναίων: Διευκρινίσεις από τους συμβολαιογράφους

0
ΘΕΜΑ: «Έναρξη λειτουργίας Κτηματολογικού Γραφείου για τα ακίνητα του Δήμου Αθηναίων από 20.03.2023». Αγαπητοί Συνάδελφοι, Όπως ήδη...

Φορολογία κληρονομιών: Αλλαγές στη διαδικασία μεταβίβασης ακινήτων – Παραγραφή – Υποχρεώσεις συμβολαιογράφων

0
Με τα άρθρα 17 - 22 του νέου πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε στη Βουλή επέρχονται αλλαγές...

Ακίνητα: Πέντε πολεοδομικές ρυθμίσεις για fast track μεταβιβάσεις. Στη Βουλή οι διατάξεις. Αφορούν διαμερίσματα και οικόπεδα

0
Μάχη Τράτσα Πέντε ρυθμίσεις για την επίλυση προβλημάτων που «μπλόκαραν» ή καθυστερούσαν τις μεταβιβάσεις ακινήτων περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο «σκούπα»...

Ηλεκτρονικός Φάκελος Ακινήτου: Ξεκινάει η πιλοτική λειτουργία

0
Με την κ.υ.α. 1617/6-3-2023 καθορίζεται η διαδικασία για την πιλοτική λειτουργία της νέας πλατφόρμας «Ηλεκτρονικός...

Τα 12 βήματα για την ηλεκτρονική μεταβίβαση των ακινήτων

0
Σχέδιο υπουργικής απόφασης που περιγράφει τα 12 βήματα που θα πρέπει να ακολουθούνται προκειμένου ένα...
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com