fbpx
13.8 C
Athens
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

UNICS – Δίκαιο Στρατιωτικών και υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας

Το Δικηγορικό Γραφείο UNICS – Κυριάκος Κόκκινος και συνεργάτες, αποτελεί το αποτέλεσμα της ενοποίησης υψηλής ποιότητας, ικανοτήτων κι εμπειρίας νομικών επαγγελματιών, Δικηγόρων, διαφόρων ειδικοτήτων και Συμβολαιογράφων.

Το Δικηγορικό του Τμήμα, με γραφεία στην Αθήνα, Παλλήνη και Κόρινθο διευθύνεται από τον κ. Κυριάκο Κόκκινο, Δικηγόρο στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ειδικευμένο Ποινικολόγο, Εμπορικολόγο και Coach, ενώ το γραφείο της Κορίνθου διευθύνει η Παρασκευή (Εύη) Κοκκίνου, Δικηγόρος και πιστοποιημένη Διαμεσολαβήτρια.

Το Συμβολαιογραφικό Τμήμα, με έδρα στην Παλλήνη, διευθύνεται από τη Συμβολαιογράφο Σίσσυ Κατσούδα.

Η ομάδα νομικών μας καλύπτει όλο το εύρος δικαίου κι αποτελείται από άριστους κι επιλεγμένους νομικούς, ικανούς να επιλύσουν κάθε δύσκολο πρόβλημα, στηρίζοντάς σας σε όλες εκείνες τις κρίσιμες στιγμές δυσάρεστες ή δημιουργικές, όπου η συμβολή του κατάλληλου κι ικανού νομικού αποτελεί μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους επιτυχίας.

Στο γραφείο μας ασχολούμαστε προσωπικά με τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας, ξεχωριστά και με προσοχή, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες (Δικηγορικές και Συμβολαιογραφικές) για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση της κάθε εντολής.

Βιώνουμε τη Δικηγορία, τη Συμβολαιογραφία και τις Νομικές εν γένει υπηρεσίες ως λειτούργημα, ως μέσο τίμιου βιοπορισμού , που συνιστά την κοινωνική προσφορά μας για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, την κατάρτιση ισχυρών συμβάσεων, την πρόληψη και επίλυση κοινωνικών συγκρούσεων, την αποτελεσματική συμβουλή και μεσολάβηση για την προστασία των πληττομένων από την αδικία και ατυχία ανθρώπων και νομικών προσώπων και τη διασφάλιση της ομαλής συνεργασίας τους, προς εξυπηρέτηση των θεμιτών σκοπών τους, αλλά και την ενώπιον πάσης φύσεως Αρχών και Δικαστηρίων υπεράσπιση των συμφερόντων των πελατών μας.

Υποστηρίζουμε άτομα , επιχειρήσεις και εταιρίες πάσης φύσεως για την επίλυση των απλών ή ιδιαίτερα πολύπλοκων  ζητημάτων τους, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο δικαστηριακή τους επίλυσης.

Συμμετέχουμε στην κίνηση , που προωθεί τη συνειδητοποίηση και κοινωνική ενσωμάτωση διαδικασιών εξωδικαστικών και συναινετικών,  διαιτητικών και διαμεσολαβητικών μεθόδων επίλυσης των διαφορών, που μειώνουν το χρονικό διάστημα επίλυσής τους, αλλά και το κόστος τους, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των προτεινομένων λύσεων.

Αντιμετωπίζουμε τις δικαστικές υποθέσεις με γνώση, επιμέλεια, σοβαρότητα και με συνείδηση της σημασίας της κάθε υπόθεσης για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Για το λόγο αυτό δεν αποσκοπούμε στην ποσότητα και στοχεύουμε στην ποιότητα, όντας ιδιαίτερα ταχείς και αποτελεσματικοί στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Νομική κάλυψη σε θέματα Δικαίου Στρατιωτικών και υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας

Στο γραφείο μας ασχολούμαστε ειδικά με τα θέματα , που αφορούν στρατιωτικούς, αστυνομικούς και υπηρετούντες εν γένει στα σώματα ασφαλείας, έχοντας αποκτήσει μία υψηλή ειδίκευση και αποτελεσματικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την υπεράσπισή σας σε οποιοδήποτε νομικό σας πρόβλημα, όπου κι αν βρίσκεστε. Εφαρμόζουμε δυνατότητες επικοινωνίας με σύγχρονα μέσα (skype κλπ) και έχουμε δυνατότητα συνάντησης σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας και του κόσμου, για τον προγραμματισμό και την ανάπτυξη μίας έξυπνης στρατηγικής, που μπορεί να σας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, με τον πλέον γρήγορο και λογικά οικονομικό τρόπο.

Συμβολαιογραφικά θέματα

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ : Υπηρεσίες για Συμβολαιογράφους

0
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι μέσω της ιστοσελίδας του Φορέα «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ»,...

Μεταβίβαση ακινήτου: «Κλειδί» το πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ – Σε ποιες περιπτώσεις «μπλοκάρονται» τα συμβόλαια

0
Τι πρέπει να κάνουν οι φορολογούμενοι, ποιοι απαλλάσσονται «Καθαρούς λογαριασμούς» με την εφορία θα πρέπει να έχουν οι...

ΕΓΚ. Συντονιστικής Συμβ.: Μη προσκόμιση δήλωσης φόρου για μεταγραφή συμβολαιογραφικών πράξεων δωρεών, γονικών παροχών και αποδοχής κληρονομιάς

0
Εγκύκλιος Συντονιστικής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων ΘΕΜΑ: «Μη προσκόμιση δήλωσης φόρου κατά την καταχώρηση / μεταγραφή συμβολαιογραφικών πράξεων...

Gov.gr: Διαζύγιο με ένα κλικ από τον Οκτώβριο

0
Μαρία Λιλιοπούλου Εντός του Οκτωβρίου αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή η ειδική πλατφόρμα του gov.gr...

Πώς ακυρώνονται οι δηλώσεις φόρου μεταβίβασης ακινήτων

0
Τι ισχύει σε περίπτωση που εντοπιστούν λάθη στα συμβόλαια Τη διαδικασία της ακύρωσης των ηλεκτρονικών δηλώσεων...

Ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου: Σε ΦΕΚ η παράταση ισχύος βεβαιώσεων μηχανικών (Νόμος 4819/2021)

0
Δημοσιεύθηκε ο Νόμος 4819/2021 - Τι αναφέρει η διάταξη για την παράταση ισχύος βεβαιώσεων μηχανικών Δημοσιεύθηκε...

Γ. Στύλιος: Ηλεκτρονικά η μεταβίβαση ακινήτων σε 2 μήνες

0
Ηλεκτρονικά θα γίνεται μετά από 2 μήνες η μεταβίβαση ακινήτων στη χώρα μας. Αυτό ανακοίνωσε...

Προς ψήφιση η τροπολογία για την παράταση της βεβαίωσης μηχανικού, εντός της εβδομάδας

0
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία με την οποία...

Συντονιστική Συμβ/φων: Προσκόμιση αντιγράφου δήλωσης στα συμβολαιογραφικά έγγραφα δωρεών, γονικών παροχών και αποδοχής κληρονομιάς

0
Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων: Σας υπενθυμίζουμε ότι από 01.07.2021 ισχύουν οι διατάξεις των...

Ξεμπλοκάρουν οι μεταβιβάσεις ακινήτων, οι αλλαγές του σχεδίου για το Κτηματολόγιο

0
Την ίδια ώρα, «πανικός» φαίνεται να επικρατεί στα κατά τόπους συμβολαιογραφικά γραφεία, αφού οι αναπροσαρμογές...
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com