fbpx
24.9 C
Athens
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022

UNICS – Δίκαιο Στρατιωτικών και υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας

Το Δικηγορικό Γραφείο UNICS – Κυριάκος Κόκκινος και συνεργάτες, αποτελεί το αποτέλεσμα της ενοποίησης υψηλής ποιότητας, ικανοτήτων κι εμπειρίας νομικών επαγγελματιών, Δικηγόρων, διαφόρων ειδικοτήτων και Συμβολαιογράφων.

Το Δικηγορικό του Τμήμα, με γραφεία στην Αθήνα, Παλλήνη και Κόρινθο διευθύνεται από τον κ. Κυριάκο Κόκκινο, Δικηγόρο στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ειδικευμένο Ποινικολόγο, Εμπορικολόγο και Coach, ενώ το γραφείο της Κορίνθου διευθύνει η Παρασκευή (Εύη) Κοκκίνου, Δικηγόρος και πιστοποιημένη Διαμεσολαβήτρια.

Το Συμβολαιογραφικό Τμήμα, με έδρα στην Παλλήνη, διευθύνεται από τη Συμβολαιογράφο Σίσσυ Κατσούδα.

Η ομάδα νομικών μας καλύπτει όλο το εύρος δικαίου κι αποτελείται από άριστους κι επιλεγμένους νομικούς, ικανούς να επιλύσουν κάθε δύσκολο πρόβλημα, στηρίζοντάς σας σε όλες εκείνες τις κρίσιμες στιγμές δυσάρεστες ή δημιουργικές, όπου η συμβολή του κατάλληλου κι ικανού νομικού αποτελεί μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους επιτυχίας.

Στο γραφείο μας ασχολούμαστε προσωπικά με τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας, ξεχωριστά και με προσοχή, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες (Δικηγορικές και Συμβολαιογραφικές) για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση της κάθε εντολής.

Βιώνουμε τη Δικηγορία, τη Συμβολαιογραφία και τις Νομικές εν γένει υπηρεσίες ως λειτούργημα, ως μέσο τίμιου βιοπορισμού , που συνιστά την κοινωνική προσφορά μας για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, την κατάρτιση ισχυρών συμβάσεων, την πρόληψη και επίλυση κοινωνικών συγκρούσεων, την αποτελεσματική συμβουλή και μεσολάβηση για την προστασία των πληττομένων από την αδικία και ατυχία ανθρώπων και νομικών προσώπων και τη διασφάλιση της ομαλής συνεργασίας τους, προς εξυπηρέτηση των θεμιτών σκοπών τους, αλλά και την ενώπιον πάσης φύσεως Αρχών και Δικαστηρίων υπεράσπιση των συμφερόντων των πελατών μας.

Υποστηρίζουμε άτομα , επιχειρήσεις και εταιρίες πάσης φύσεως για την επίλυση των απλών ή ιδιαίτερα πολύπλοκων  ζητημάτων τους, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο δικαστηριακή τους επίλυσης.

Συμμετέχουμε στην κίνηση , που προωθεί τη συνειδητοποίηση και κοινωνική ενσωμάτωση διαδικασιών εξωδικαστικών και συναινετικών,  διαιτητικών και διαμεσολαβητικών μεθόδων επίλυσης των διαφορών, που μειώνουν το χρονικό διάστημα επίλυσής τους, αλλά και το κόστος τους, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των προτεινομένων λύσεων.

Αντιμετωπίζουμε τις δικαστικές υποθέσεις με γνώση, επιμέλεια, σοβαρότητα και με συνείδηση της σημασίας της κάθε υπόθεσης για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Για το λόγο αυτό δεν αποσκοπούμε στην ποσότητα και στοχεύουμε στην ποιότητα, όντας ιδιαίτερα ταχείς και αποτελεσματικοί στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Νομική κάλυψη σε θέματα Δικαίου Στρατιωτικών και υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας

Στο γραφείο μας ασχολούμαστε ειδικά με τα θέματα , που αφορούν στρατιωτικούς, αστυνομικούς και υπηρετούντες εν γένει στα σώματα ασφαλείας, έχοντας αποκτήσει μία υψηλή ειδίκευση και αποτελεσματικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την υπεράσπισή σας σε οποιοδήποτε νομικό σας πρόβλημα, όπου κι αν βρίσκεστε. Εφαρμόζουμε δυνατότητες επικοινωνίας με σύγχρονα μέσα (skype κλπ) και έχουμε δυνατότητα συνάντησης σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας και του κόσμου, για τον προγραμματισμό και την ανάπτυξη μίας έξυπνης στρατηγικής, που μπορεί να σας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, με τον πλέον γρήγορο και λογικά οικονομικό τρόπο.

Συμβολαιογραφικά θέματα

Μεταβιβάσεις ακινήτων: Πώς ακυρώνονται συμβόλαια και δηλώσεις. Οδηγός 25 ερωτήσεων – απαντήσεων

0
Δεν είναι λίγες οι φορές που σε μια αγοραπωλησία ακινήτου αγοραστής και πωλητής διαφωνούν, δεν...

Πότε και πως ακυρώνονται τα e-συμβόλαια μεταβίβασης ακινήτων

0
Τι επισημαίνει η ΑΑΔΕ σε επικαιροποιημένο οδηγό που εξέδωσε και αφορά στη διαδικασία των ηλεκτρονικών...

Μεταβιβάσεις ακινήτων: Ερωτήσεις και απαντήσεις για διόρθωση λαθών ή παραλείψεων

0
Της Ραλλούς Αλεξοπούλου Απαντήσεις σε πρακτικά ζητήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τη λειτουργία της εφαρμογής...

Συμβολαιογράφοι: Νέες περιπτώσεις δηλώσεων ΦΜΑ που υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής MyPROPERTY της ΑΑΔΕ

0
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β΄4334) η υπ’ αριθ. Α.1110/05.08.2022 απόφαση του κ. Διοικητή...

Προτεραιότητα η εξωδικαστική διευθέτηση διαφορών – Με συμβολαιογραφική πράξη η αναγνώριση πατρότητας παιδιού εκτός γάμου

0
Με απλή συμβολαιογραφική πράξη μπορεί να γίνει η αναγνώριση πατρότητας παιδιού εκτός γάμου από τον...

Μεταβιβάσεις ακινήτων: Τα ψιλά γράμματα – Αναλυτικός οδηγός

0
«Χίλια κύματα» περνούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα, όταν επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μία αγοραπωλησία. Οπλισμένοι...

Πιστοποιητικά ΕΝΦΙΑ και έλεγχοι για το 2022 σε συμβολαιογράφους, υποθηκοφύλακες και προϊσταμένους κτηματολογικών γραφείων

0
Σύμφωνα με τη νέα απόφαση 1100/2022 , το έτος 2022 διενεργούνται έλεγχοι γραφείου από τα Τμήματα...

Πως γίνεται η εγγραφή υπαλλήλων Υπηρεσιών ΓΕΜΗ, συμβολαιογράφων και δικηγόρων στο Μητρώο Πιστοποιημένων Χρηστών ΓΕΜΗ και ΥΜΣ

0
Με τη νέα απόφαση 69339/2022, (σ.σ. η προηγούμενη απόφαση 106557/09-10-2020 «Σύσταση και λειτουργία του Ενιαίου...

Κληρονομιές ακινήτων – εξπρές από το γραφείο του συμβολαιογράφου

0
Τέλος οι επισκέψεις στην Εφορία – Από την ερχόμενη εβδομάδα θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της...

Υποχρέωση προσάρτησης Πιστοποιητικού Πληρότητας Κτιρίου / Διηρημένης Ιδιοκτησίας στις περιπτώσεις κατάργησης οριζοντίων ή καθέτων ιδιοκτησιών και στην περίπτωση κατάτμησης ακινήτων

0
Εγκύκλιος της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Υποχρέωση προσάρτησης Πιστοποιητικού Πληρότητας Κτιρίου...
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com